Ο παίκτης webmaster δημοσίευσε μια ανάρτηση στις 27/03 12:17 στο MadLotto Forum: Αποστολή Raptor: νέα έκδοση! . Απαντήστε στον MadLotto και ανταλλάξτε με άλλους παίκτες

Τελευταία κλήρωση λαχειοφόρων αγορών  1 27 39 43 44 48  : Νικητές: 1109 

Θέμα:  Αποστολή Raptor: νέα έκδοση!
webmaster
1623 
27/03/2013 12:17:04

Γεια σας,

Έχουμε μια έκπληξη για εσάς!
Μια ολοκαίνουργια έκδοση του Mission Raptor θα φτάσει αύριο και θα σας ενδιαφέρει όλοι (και είπα όλα)! Έχω ακόμα μια μικρή αγωνία;

Σημαντικές πληροφορίες για όσους έχουν μάρκες: εάν δεν τις χρησιμοποιείτε στην τρέχουσα έκδοση, θα μετατραπούν αυτόματα κατά τη μετάβαση στη νέα έκδοση, επειδή το σύστημα θα αλλάξει. Αλλά δεν θα υπάρξει απώλεια για να μπορείτε να τα κρατήσετε ή να τα χρησιμοποιήσετε τώρα ανάλογα με την προτίμηση σας. Για όσους έχουν ένα τρέχον κλικ στο παιχνίδι Raptor: το τρέχον Πλέγμα θα συνεχίσει κανονικά μέχρι να σχεδιαστεί και στη συνέχεια θα εμφανιστεί μια νέα έκδοση!

Ετοιμαστείτε!
Καλά παιχνίδια!

Το Διαδίκτυο "

webmaster
1623 
29/03/2013 23:51:19

Γεια σας

εντοπίσαμε ένα μεγάλο λάθος στο παιχνίδι του συνταγματάρχη για το Mission Raptor 2, τώρα διορθωμένο λάθος ... Και αυτό πρέπει να το εξηγήσω φυσικά! Όπως γνωρίζετε, μειώσαμε το "κόστος" της πρόσβασης στο παιχνίδι για να το καταστήσουμε προσιτό σε όλους, μεταξύ άλλων μέσω των δωρεάν παιχνιδιών. Λογικά, τα κέρδη έχουν επίσης μειωθεί για να παραμείνουν αναλογικά. Όμως, έχουμε εντοπίσει τώρα ένα λάθος στο παιχνίδι του συνταγματάρχη που έκανε ότι πολλοί από εσάς, λόγω του λάθους μας, μπορούσαν να συνεχίσουν να παίζουν στην παλιά έκδοση του συνταγματάρχη, να γίνουν πολύ συμφέρουσα βολή! Διορθώσαμε αυτό το σφάλμα απόψε, διότι φυσικά δεν μπορούσαμε να διατηρήσουμε αυτή την ανισορροπία. Για όσους από εσάς έχετε επωφεληθεί από αυτό το σφάλμα, κρατάτε προφανώς τα κέρδη σας (πάρα πολύ κακό για εμάς!). Από τα κατά, έπρεπε να επαναφέρουμε τους Αγώνες Colonel για τους ίδιους παίκτες που θα έχουν σήμερα ένα παιχνίδι σε εξέλιξη. Λυπούμαστε για αυτό το "σφάλμα" και είμαστε στη διάθεσή σας αν έχετε ερωτήσεις!

Καλή παιχνίδια όλοι!
Ο Ιστός

Donostia
33 
29/03/2013 15:48:54

Μην ξεχάσετε να κάνετε κλικ στο δωρεάν παιχνίδι πριν παίζετε για να μετατρέψετε τις δωρεάν περιστροφές σε μάρκες!

webmaster
1623 
28/03/2013 17:15:28

Γεια σας, η Αποστολή Raptor 2 είναι συνδεδεμένη!

Μεγάλα νέα: μπορείτε να παίξετε τώρα με τις δωρεάν περιστροφές σας!

Η αρχή του παιχνιδιού δεν αλλάζει, ωστόσο τα κέρδη και το κόστος σε Credits and Points έχουν αναθεωρηθεί προς τα κάτω για να επιτρέψουν σε όλους να παίξουν!
Το Ride Wheel είναι τώρα μόνο ένα κουπόνι!
Παίρνετε 3 μάρκες Bonus για 6 Credits (12 Passes on CadoVillage) που αγοράσατε.
Για να παίξετε με τα δωρεάν παιχνίδια σας, είναι απλό: μετατρέπετε τα κέρματά σας σε μάρκες απευθείας στο παιχνίδι (7 παιχνίδια για 1 κουλοχέρη)!

Το μέγιστο κέρδος για το Raptor Game θα αυξηθεί στα 1000 ευρώ ... αλλά μόνο όταν τελειώσει το τρέχον πλέγμα. Και δεδομένου ότι υπάρχουν 6 κουλοχέρηδες στο Raptor Game Grid, έχετε όλοι μια μοναδική ευκαιρία να κερδίσετε 5000 ευρώ!

Μόνο ένα πράγμα που πρέπει να προσθέσετε: καλά παιχνίδια!

Το Διαδίκτυο "Λογότυπο της μάρκας DreamCentury
Δωρεάν Λόττο χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς, Δωρεάν Λοταρία και Δώρα

© Copyright 1999-2021 - DreamCentury Entertainment - Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα