Ο παίκτης sunred δημοσίευσε μια ανάρτηση στις 26/05 16:30 στο MadLotto Forum: mea culpa περισσότερα τοιχώματος 1 . Απαντήστε στον MadLotto και ανταλλάξτε με άλλους παίκτες

Τελευταία κλήρωση λαχειοφόρων αγορών  10 16 19 24 37 43  : Νικητές: 843 

Θέμα:  mea culpa περισσότερα τοιχώματος 1
sunred
116 
26/05/2011 16:30:36

, Λοιπόν, εδώ 2 λύκος είμαστε πιο ήσυχοι για να συζητήσουμε και να βάλουμε στο χυμό όλοι εκείνοι που ζητούν τόσο πολύ γιατί Grrr. Καλή.

Επιστροφή αυτό το χειμώνα 2010 .. Συνάντησα "με 2loup.About σχόλια μεταξύ του και ένα δεύτερο πρόσωπο, ενοχλημένος αλλά καλός παίκτης όμορφα είχαμε βάλει gags.the πρόβλημα με 2loup στο κεφάλι του πρέπει να πιστεύουν ότι αν προκαλέσουμε Γαλλικά, αυτομάτως οι λέξεις είναι pareisl, αυτές οι gags στην SuiSSe για μερικούς είναι προσβλητικές .. αυτές οι θέσεις humours ήταν επιτυχείς Μια μέρα και πάλι μια ολίσθηση, δεν πρέπει να τον αφήσει να έχει την ευκαιρία να γελάσει, ένας πρώτος βουλευτής έχει τον έχουν σταλεί.

Μήνυμα αναρτήθηκε την 27/01/2011 16:33:35

Γεια σας 2loup1,

Επιτρέπω στον εαυτό μου αυτό το ιδιωτικό μήνυμα, μου άρεσαν αυτές τις μέρες διασκέδασης, απόδειξης, διαβάζαμε στο φόρουμ περισσότερες φορές από οποιεσδήποτε ερωτήσεις, προβλήματα κλπ. Το γέλιο είναι επικοινωνιακό όταν η ανόητη σόδα σε αυτά τα γέλια υποτιμώ. Θα είστε σε θέση να συνεχίσετε να παίζετε τον Ιστό πριν από τις απαντήσεις του, το θέμα gag, είδε το κοπάδι σας σας εύχομαι γεμάτη επιτυχία. (συνεχής;)
Όπως με κάθε χώρο που έχει ένα φόρουμ, "μια δύναμη" ωθεί τους αδύναμους σε αυτό το caracoller στο βαρύτερο σε salamalec. Πραγματικά κρίμα.
Καλός άνεμος 2loup1.
SuiSSe.

-------------------------------------------------- ------------------------------
Sun_red Maouww! ότι κάτι με δραπετεύει!


Και οι δύο είναι λίγο πίσω.
Σε μια θέση με ενοχλεί, προσβάλλω. Λαμβάνοντας μου για αυτό που δεν είμαι, ερωτική ερώτηση. Εδώ είναι η δεύτερη * MP και τελευταία ..

Μήνυμα δημοσιεύτηκε στις 13/02/2011 17:05:20

Αντικείμενο του ιδιωτικού μηνύματος: λεπτό, πού είναι η φούστα μου;

.... και τα κονκάρδες καγκουρό μου;

Χαιρετισμούς.

-------------------------------------------------- ------------------------------
Sun_red Maouww! ότι κάτι με δραπετεύει!

* πάντα στο σύνολο του ο βουλευτής.
Λογότυπο της μάρκας DreamCentury
Δωρεάν Λόττο χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς, Δωρεάν Λοταρία και Δώρα

© Copyright 1999-2022 - DreamCentury Entertainment - Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα