Η εγγραφή για το MadLotto είναι εντελώς δωρεάν και μπορείτε επίσης να παίξετε παιχνίδια χωρίς σύνδεση σε κατάσταση επίδειξης.

Τελευταία κλήρωση λαχειοφόρων αγορών  22 29 35 43 46 47  : Νικητές: 1309 
Νομικές αναφορές
Mentions Légales
Mentions Légales

Connectez-vous en cliquant ci-dessous lien ici Η ιστοσελίδα MadLoto δημοσιεύεται από την εταιρεία DreamCentury Entertainment, η έδρα της οποίας βρίσκεται στο Παρίσι της Γαλλίας.

Αριθμός ενδοκοινοτικού ΦΠΑ : FR83434076899
DUNS Number : : 397565925

Διευθύνων Σύμβουλος : Gilles GABRIEL-SABATIER

Εξυπηρέτηση Πελατών
Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή πληροφορίες σχετικά με τους Όρους Χρήσης, τους Κανόνες ή την Πολιτική Απορρήτου, το μέλος μπορεί να επικοινωνήσει με την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών Online κάνοντας κλικ εδώΓια οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή πληροφορίες σχετικά με τους Όρους Χρήσης, τους Κανόνες ή την Πολιτική Απορρήτου, το μέλος μπορεί να επικοινωνήσει με την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών Online κάνοντας κλικ εδώ

Τους Όρους Χρήσης και τους Γενικούς Κανόνες της MadLoto

Πολιτική ΑπορρήτουΑνακαλύψτε το MadLotto, το δωρεάν online lotto για να κερδίσετε έως και 5.000,00 EUR σε κάθε κλήρωση! Η εγγραφή είναι δωρεάν και γρήγορη: Ελάτε μαζί μας με την εγγραφή σας παραπάνω!

Κάθε μέρα, αρκετοί χιλιάδες παίκτες γεμίζουν τα δύο δίκτυα lotto για να κερδίσουν έπαθλα και μετρητά χάρη στην ελεύθερη λοταρία MadLotto! Κάθε παίκτης μπορεί να συμμετάσχει σε δύο κλήρωση λαχειοφόρων αγορών και να προσπαθήσει να κερδίσει έως και 5.000 ευρώ δώρα σε κάθε ένα από αυτά! Το πλέγμα του κουλοχέρη σας κερδίζει από δύο μόνο καλούς αριθμούς! Επιπλέον, αυξάνετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε με τα δωρεάν μπόνους χρωμάτων, ομότιμων και τμημάτων που σας κερδίζουν ακόμα περισσότερα δώρα!
Λογότυπο της μάρκας DreamCentury
Δωρεάν Λόττο χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς, Δωρεάν Λοταρία και Δώρα

© Copyright 1999-2020 - DreamCentury Entertainment - Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα