Η εγγραφή για το MadLotto είναι εντελώς δωρεάν και μπορείτε επίσης να παίξετε παιχνίδια χωρίς σύνδεση σε κατάσταση επίδειξης.

Τελευταία κλήρωση λαχειοφόρων αγορών  3 8 16 20 44 45  : Νικητές: 830 
Νομικές αναφορές
Νομικές αναφορές
Mentions Légales

Ο ιστότοπος MadLoto δημοσιεύεται από την DreamCentury Entertainment, της οποίας τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στο Παρίσι της Γαλλίας.

Αριθμός ενδοκοινοτικού ΦΠΑ : FR83434076899
DUNS Number : : 397565925

Διευθύνων Σύμβουλος : Gilles GABRIEL-SABATIER

Εξυπηρέτηση Πελατών
Για οποιαδήποτε ερώτηση ή πληροφορίες σχετικά με τους Όρους Χρήσης, τους Κανονισμούς ή τον Χάρτη Εμπιστευτικότητας, το μέλος μπορεί να επικοινωνήσει με την Εξυπηρέτηση Πελατών μας κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: Εξυπηρέτηση Πελατών.

MadLotto Όρους Χρήσης και τους Γενικούς Κανόνες της MadLotto

Πολιτική Απορρήτου

10.132.0.203


Ανακαλύψτε το MadLotto, το δωρεάν online lotto για να κερδίσετε έως και 5.000,00 EUR σε κάθε κλήρωση! Η εγγραφή είναι δωρεάν και γρήγορη: Ελάτε μαζί μας με την εγγραφή σας παραπάνω!

Κάθε μέρα, αρκετοί χιλιάδες παίκτες γεμίζουν τα δύο δίκτυα lotto για να κερδίσουν έπαθλα και μετρητά χάρη στην ελεύθερη λοταρία MadLotto! Κάθε παίκτης μπορεί να συμμετάσχει σε δύο κλήρωση λαχειοφόρων αγορών και να προσπαθήσει να κερδίσει έως και 5.000 ευρώ δώρα σε κάθε ένα από αυτά! Το πλέγμα του κουλοχέρη σας κερδίζει από δύο μόνο καλούς αριθμούς! Επιπλέον, αυξάνετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε με τα δωρεάν μπόνους χρωμάτων, ομότιμων και τμημάτων που σας κερδίζουν ακόμα περισσότερα δώρα!
Λογότυπο της μάρκας DreamCentury
Δωρεάν Λόττο χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς, Δωρεάν Λοταρία και Δώρα

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα