Δωρεάν MadLoto Lotto: Κερδίστε δώρα και δωρεάν χρήματα

Η εγγραφή για το MadLoto είναι εντελώς δωρεάν και μπορείτε επίσης να παίξετε παιχνίδια χωρίς σύνδεση σε κατάσταση επίδειξης.

MadLotto
Νομικές αναφορές


Η ιστοσελίδα MadLotto δημοσιεύεται από την εταιρεία DreamCentury Entertainment, με κεφάλαιο 137 204,10 ευρώ, εγγεγραμμένη στο Μητρώο Εμπορίου και Εταιρειών του Παρισιού, ΓΑΛΛΙΑ.
Το εγγεγραμμένο γραφείο βρίσκεται στο 7, rue Beaujon 75008 Paris, FRANCE.

Αριθμός ενδοκοινοτικού ΦΠΑ : FR83434076899
DUNS Number : : 397565925

διευθυντής : Gilles GABRIEL-SABATIER

Εξυπηρέτηση Πελατών
Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή πληροφορίες σχετικά με τους Όρους Χρήσης, τους Κανόνες ή την Πολιτική Απορρήτου, το μέλος μπορεί να επικοινωνήσει με την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών Online κάνοντας κλικ εδώΓια οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή πληροφορίες σχετικά με τους Όρους Χρήσης, τους Κανόνες ή την Πολιτική Απορρήτου, το μέλος μπορεί να επικοινωνήσει με την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών Online κάνοντας κλικ εδώ

MadLotto Όρους Χρήσης και τους Γενικούς Κανόνες της MadLotto

Πολιτική ΑπορρήτουΔείτε το MadLotto , το δωρεάν online lotto για να κερδίσετε έως και 5.000,00 EUR σε κάθε ισοπαλία! Η εγγραφή είναι δωρεάν και γρήγορα: Ελάτε μαζί μας με την εγγραφή σας τώρα!

Κάθε μέρα, χιλιάδες παίκτες συμπληρώνουν τα δύο δίκτυα lotto για να κερδίσουν MadLotto και μετρητά με την δωρεάν MadLotto Lottery! Κάθε παίκτης μπορεί να συμμετάσχει σε δύο κλήρωση λαχειοφόρων αγορών και να προσπαθήσει να κερδίσει έως και 5.000,00 δολάρια δώρα σε κάθε ένα από αυτά! Το πλέγμα lotto σας κερδίζει από δύο μόνο καλούς αριθμούς! Επιπλέον, αυξάνετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε με τα δωρεάν μπόνους χρωμάτων, ομότιμων και τμημάτων που σας κερδίζουν ακόμα περισσότερα δώρα!
Λογότυπο της μάρκας DreamCentury
Δωρεάν Λόττο χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς, Δωρεάν Λοταρία και Δώρα

© Copyright 1999-2019 - DreamCentury Entertainment - Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται